In cursusjaar 2018-2019 starten de scholen CSG Bogerman uit Sneek en Ostrea Lyceum uit Goes aan het voorbereidende jaar van Bèta Challenge. Zij nemen dit jaar de eerste stappen in de implementatie van het nieuwe onderwijsprogramma in de eigen school. Binnen het netwerk krijgen zij de mogelijkheid om ervaringen op te doen, kennis te verwerven en deel te nemen aan professionaliseringsactiviteiten. Wij heten de scholen van harte welkom en zien uit naar een goede samenwerking!
Daarnaast hebben 8 scholen voor de zomervakantie hun BCP-licentie behaald. Zij gaan vanaf nu samen met hun leerlingen aan de slag met het Bèta Challenge programma. Binnen het netwerk wisselen zij ervaringen uit met andere scholen en zullen zij de komende tijd het Bèta Challenge programma verder ontwikkelen binnen de school.

De scholen die de licentie hebben behaald zijn:
Cambium College, Zaltbommel; Segbroek College, Den Haag; Penta College Scala RV, Spijkenisse; D’Oultremont College, Drunen; Insula College, Dordrecht; Cals College, Ijsselstein; Roncalli Mavo, Rotterdam, Roelof van Echten College, Hoogeveen.

Wij wensen alle scholen veel succes!