Pilot Verdiepingssessie EduScrum

29 maart 2019

Pilot Verdiepingssessie EduScrum

Deze pilot wordt gratis aangeboden door het BCP consortium voor deelnemers die eerder de Experiencesessie van EduScrum hebben gevolgd

Aanmelden kan tot 28 februari. Na deze datum verloten we per netwerk 2 plekken. Mocht er geen interesse zijn uit een netwerk dan verdelen we de plekken over andere geïnteresseerden. Na deze datum verloten we per netwerk 2 plekken.

Met succes wordt op de BCP scholingsdagen al een aantal jaren de kennismakingsworkshop eduScrum gegeven. Een aantal docenten is ook daadwerkelijk begonnen met het toepassen van eduScrum in de les. Uit ervaring blijkt dat scrummen in de praktijk vaak best lastig is. Het doel van deze training is dan ook te onderzoeken hoe je met Eduscrum waarde kunt toevoegen in de lespraktijk en daarmee het BCP-onderwijs kunt versterken?
De concepten zijn namelijk relatief makkelijk en snel aan te leren, echter het goed toepassen is van een andere orde. Je zou het kunnen vergelijken met schaken; de verschillende stukken en mogelijke zetten zijn snel uitgelegd en dan kun je aan de slag met het spel. Daarmee ben je echter nog geen goede schaker. EduScrum heeft een ontzettend groot potentieel in het algemeen en sluit zeer goed aan bij de BCP aanpak. Daarbij is het wel van belang dat EduScrum goed en volledig wordt toegepast om ook echt de beloftes van EduScrum waar te maken. Tijdens deze sessie leer je EduScrum nog beter toe te passen met het BCP-programma.

Omdat het gaat om een pilot die het consortium GRATIS aanbiedt aan BCP docenten stellen we voor ieder netwerk twee plekken beschikbaar. Op deze wijze heeft ieder netwerk de kans de opgedane kennis binnen de eigen regio te delen.

Voor wie: Deze training is bedoeld voor docenten en coördinatoren die participeren in het Bèta Challenge team op hun school.
Duur: 1,5 dag, waarvan 1 dag van 09.30uur tot 16.30uur en 0,5 dag nader te bepalen
Locatie: Kantoor Pesant Utrecht, Reactorweg 301
Kosten: Deze pilot sessie wordt GRATIS aangeboden door het consortium
Groepsgrootte: Maximaal 12 deelnemers. Er zijn 2 plekken per netwerk beschikbaar
Organisatie: “Humanz”
Trainer: Arno Delhij
Status: Dit is een pilotsessie en wordt gratis aangeboden

Voorwaarden voor deelname:
Docenten die eerder de Experiencesessie (D1) van EduScrum hebben gevolgd

Opkomst is verplicht.
Bij verhindering dient de deelnemer zelf voor vervanging te zorgen.
Bij afwezigheid en/of afmelding korter dan 14 dagen vooraf
worden de standaard scholingskosten in rekening gebracht.

SCHRIJF JE IN!
2019-02-04T12:09:52+00:00