Trainingen Bèta Challenge 20182018-11-20T20:18:55+00:00

SCHOLINGSDAGEN BÈTA CHALLENGE 2018

Schrijf je nu in!

VOOR DOCENTEN EN COÖRDINATOREN

De scholen zijn weer begonnen! Ook dit jaar biedt Beta Challenge een mooi programma aan trainingsdagen om jezelf te ontwikkelen. Hieronder vind je de trainingen die in 2018 plaatsvinden. Inschrijven is nu mogelijk! Check je agenda en meld je in één keer aan voor 1 of meerdere trainingen van jouw keuze.

Informatie en voorwaarden voor deelname BCP-scholing:

Bijdrage voor professionalisering

Voor scholing en professionalisering wordt een aanvullende bijdrage gevraagd. Daar waar professionalisering plaatsvindt op basis van kenniskringen, werksessies en docentendagen wordt dit primair bekostigd uit het gemeenschappelijk budget van het consortium. Voor de overige Bèta Challenge scholing (trainingen) wordt een bijdrage gevraagd.

De kosten voor scholing per deelnemer bedragen:
 • Training 1 dag: €275,- (inclusief lunch & materiaalkosten)
 • Training ½ dag: €165,- (inclusief lunch & materiaalkosten)

Voorwaarden deelname Scholingsdag Bèta Challenge:

 1. De scholingsdagen zijn primair bedoeld voor docenten en coördinatoren van de Bèta Challenge scholen die participeren in het Bèta Challenge team op hun school.
 2. Daarnaast is het voor Bèta Challenge scholen mogelijk om ook collega- (en niet BCP-) docenten op te geven voor trainingen. Voorwaarde daarbij is dat deze docenten eerst de introductiecursus hebben gevolgd. Daarbij hebben Bèta Challenge docenten altijd voorrang op deelname.
 3. Inschrijving geschiedt op basis van het invullen van het digitale inschrijfformulier tot en met de aangegeven sluitingstermijn.
 4. Voor alle aangeboden trainingen geldt een minimum- en maximumaantal deelnemers.
 5. Bij meer aanmeldingen dan het maximumaantal deelnemers per training selecteren we op basis van datum van aanmelding. Bèta Challenge docenten hebben daarbij altijd voorrang op deelname.
 6. Bij minder aanmeldingen per training dan het minimum komt de betreffende training te vervallen.
 7. Docenten kunnen zich aanmelden voor de verdiepingstrainingen als zij de betreffende basistrainingen hebben gevolgd.
 8. De scholingsbijdrage wordt vooraf in rekening gebracht aan de scholen.
 9. Bij afmelding van deelname binnen 14 dagen voor aanvang van de training wordt de deelnemersbijdrage in rekening gebracht.