19 september 2019

Dit is een vervolg op de basistraining Coachend Begeleiden, waarin je kennis hebt genomen van coachtechnieken en daarmee geoefend hebt. Tijdens de verdiepingstraining wordt doorgegaan op het ontwikkelen van jouw coachvaardigheden. Hierbij wordt zoveel mogelijk aangesloten bij persoonlijke thema’s en leerdoelen. Praktijkoefeningen, afgewisseld met korte mini-colleges over methodieken die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

In de middag ga je aan de slag met groepsdynamica. Je krijgt zicht op hoe een groep leerlingen zich kan ontwikkelen tot een team en welke interventies daarvoor nodig zijn. Deze kennis kun je inzetten om het eigenaarschap van een groep leerlingen, die samen aan een project werken, te vergroten. Je bent na deze middag nog geen volleerd teamcoach. Wel heb je meer inzicht in hoe groepen zich ontwikkelen en welke interventies je kunt toepassen. Uiteraard is het meenemen van casuïstiek mogelijk.

Voor wie: Deze training is bedoeld voor docenten en coördinatoren die participeren in het Bèta Challenge team op hun school.
Duur: 1 dag van 09.30uur tot 16.30uur (inloop vanaf 09.00uur)
Locatie: Cursus en vergadercentrum Domstad, Utrecht
Kosten: € 285,- per persoon, inclusief lunch en materialen
Organisatie: VormConsult
Trainer: Otto van de Vorm
Status: Training op individueel niveau (alle docenten binnen het BCP-team).
Training is opgenomen in het lerarenregister, deelnemers ontvangen een certificaat

Voorwaarden voor deelname:
Deelnemers hebben de basistraining Coachend Begeleiden reeds gevolgd.

SCHRIJF JE IN!

Aanmelden kan t/m vrijdag 6 september, 12:00 uur.