Met Sketchup maak je in een handomdraai een ontwerp van een huis. Hoe maak je nu een mooie weergave van dit ontwerp? In deze trainingsdag dag gaan we vanaf de basis aan het werk.

We gebruiken tijden deze training, in principe, SketchUp Free. SketchUp Free is de webversie van SketchUp en daardoor te gebruiken voor alle besturingssystemen; Windows, Linix, MacOS en Chromebook! Het is voor deelnemers ook mogelijk om de training te volgen met het desktop-programma Sketchup Pro. Je leert tijdens deze dag tekeningen maken met het gebruik van diverse gereedschappen en technieken. Je maakt de tekening op voor een mooie presentatie met herkenbare structuren van bouwmaterialen. Ook leer je objecten in je tekening te importeren uit een online bibliotheek om je tekening completer te maken. Tot slot kijken we naar presentatiemogelijkheden zoals het maken van een presentatie filmpje waarbij je virtueel door je tekening geloodst wordt.

Soort: Online bijeenkomst
Duur: Twee dagdelen
Organisatie: Fun met Electronica
Trainers: Frank Hagenaars
Status: Verrijkend aanbod. Deelnemers ontvangen een certificaat.

Online bijeenkomst:

Datum: 30 november
Tijd: 09.30 – 16.30 uur (tussendoor lunch en pauze)
Meld je aan!

Aanmelden kan t/m 18 september.