Nieuws

“Quote”

BCP-school-16

Vacature: Programmadirecteur Bèta Challenge Consortium

Het Bèta Challenge Consortium is met ingang van schooljaar 2021-2022 op zoek naar een bevlogen en energieke programmadirecteur. Een verbindende netwerker, die het Bèta Challenge programma en de actuele ontwikkelingen binnen het vmbo kent en over transformationeel leiderschap beschikt.

Als programmadirecteur ben je de spil van het Bèta Challenge programma. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke koers, voor het relatiebeheer met belangrijke stakeholders en voor de positionering van BCP. Hiertoe onderhoud je contact met bestaande relaties en je bouwt waar nodig en relevant het netwerk uit. Het is tevens jouw taak om ontwikkelingen in het vmbo, mbo en andere relevante sectoren (onderwijs en arbeidsmarkt) te volgen en hierover gevraagd en ongevraagd adviseren aan het bestuur. Samen met de projectleider bereid je het strategisch beleid, het jaarplan, de begroting en het jaarverslag voor en je treedt op als sparringpartner voor het programmabureau ten aanzien van het kwaliteits- en opleidingsbeleid en de regionale netwerken. Je legt verantwoording over je werkzaamheden af aan het bestuur en evalueert jaarlijks de rol en het functioneren van het programmabureau met de projectleider.

Solliciteren?
Ben jij de programmadirecteur die we zoeken? Die verbindende netwerker, die het Bèta Challenge programma en de actuele ontwikkelingen binnen het vmbo kent en over transformationeel leiderschap beschikt? Dan zoeken wij misschien wel naar jou! Lees de profielschets voor een uitgebreide beschrijving en meer informatie over de procedure en relevante data.

Solliciteren kan tot en met 3 maart door een e-mail te sturen naar: bcp@pesant.nl.

Wil je meer weten over de vacature? Stel je vraag dan aan Hamid Ait Oumghar via tel. 06-20147079 of e-mail: hamid@pesant.nl.

Bèta Challenge krijgt een nieuwe website en online platform