Nieuws

“Quote”

BCP-school-16

Afsluiting schooljaar: fijne vakantie!

Het schooljaar zit erop en de zomervakantie staat voor de deur. Een schooljaar dat ons nog lang bij zal blijven. Corona begint een beetje ‘normaal’ te worden (de besmettingen lopen weer op) en we realiseren ons dat we door de werkelijkheid achterhaald kunnen worden. Ondanks alle beperkingen hebben we er met z’n allen een mooi schooljaar van gemaakt. Als Consortium kijken we fier terug op de vele onderwijsactiviteiten, boeiende bijeenkomsten en de verwezenlijkingen van het voorbije jaar. De creativiteit van scholen werd aardig op de proef gesteld. De betrokkenheid van docenten en coördinatoren was hartverwarmend.

We zullen verder bouwen volgens de ingezette koers. De uitdaging ligt niet alleen in het uitvoeren van onze plannen, maar ook in het actief kunnen sturen op de veelzijdige ontwikkelingen waar het Consortium deel van uit maakt. We trekken samen op met onze scholen en partners voor een duurzame en optimale netwerkorganisatie. Kwaliteitsbeleid en netwerkontwikkeling vormen de rode draad om het Consortium structureel te verbeteren en te laten groeien.

We bedanken iedereen die dit schooljaar -op welke wijze dan ook- een bijdrage heeft geleverd aan het Consortium. Gezamenlijk blijven we bouwen aan een netwerk dat blijft groeien en bloeien. Iedereen kan nu van een welverdiende zomervakantie gaan genieten, wat die vakantie ook inhoudt.

 Voor nu wensen wij iedereen een fijne en welverdiende vakantie toe.