Datum

18 jan 2024
Expired!

Bèta Challenge Inspiratiedag 2024

We zijn verheugd je uit te nodigen voor de BCP-Inspiratiedag 2024. Een dag waarop Bèta Challenge je meeneemt op transitie expeditie! Sluit aan voor een onvergetelijke keynote van Christian Kromme over de onbegrensde mogelijkheden van generatieve AI. Stel je een wereld voor waarin moeiteloos blogartikelen, kunst, muziek, films, apps en zelfs 3D-games worden gegenereerd door AI.

Schoolleiders en teamleiders nemen we mee in het verhaal van (onderwijs)transitie: hoe kunnen zij hun schoolteams voorbereiden op de toekomst van het onderwijs en hoe kan het Bèta Challenge Programma hierin van betekenis zijn?

Voor docenten, (LOB-)coördinatoren, decanen en (technisch) onderwijsassistenten bieden we op deze dag een aanbod van praktische workshops vol inspiratie, tips en tools voor in de lespraktijk.

Laat je verwonderen door de mogelijkheden die voor ons liggen. We kijken ernaar uit je in Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten te verwelkomen en samen de grenzen van innovatie te verleggen.

Zie alle informatie met het programma van de dag via deze link.

Let op: aansluiten bij de inspiratiedag kan uitsluitend door je aan te melden. Helaas is de aanmeldtermijn voor deze dag verstreken. Wil je nog graag aanwezig zijn bij de Inspiratiedag? Stuur dan een mail naar bcp@pesant.nl en vraag naar de mogelijkheden!