Nieuws

“Quote”

BCP-school-16

Raymond van Velthoven legt voorzittershamer neer

Vanaf augustus 2021 is Anne Leijenaar de nieuwe bestuursvoorzitter van het Bèta Challenge Consortium. Hij neemt deze functie over van Raymond van Velthoven die zijn termijn met veel plezier heeft uitgediend. Raymond stond samen met Henk Biemans (Newman), Leon de Rond (’t Rijks), Erik Zevenbergen (Libanon) Anton Dupont (De Rede), Emmy Bakker (MEC) met ondersteuning van Christien Kock (Pesant Consultacy) zo’n 12 jaar geleden met 4 scholen aan de wieg van het Consortium. Inmiddels heeft het Bèta Challenge Consortium zo’n 44 scholen en is uitgegroeid tot een landelijk dekkend netwerk. Raymond hanteerde vanaf het begin de voorzittershamer en draagt deze vol vertrouwen over Anne Leijenaar die op zijn wijze het voorzitterschap vorm zal geven. Onlangs werd op gepaste wijze en in dankbaarheid afscheid van hem genomen.

Anne Leijenaar is momenteel ook voorzitter College van Bestuur van CVO Zuid-West Fryslân. Voor hem ligt er een duidelijke visie en een plan voor de toekomst van het Consortium. Hij bouwt daar graag aan verder, samen met de andere bestuursleden, het programmabureau en de leden.

Wij danken nogmaals Raymond voor zijn inzet en hetgeen hij als voorzitter heeft gerealiseerd en wensen Anne veel succes toe in zijn rol als voorzitter.

BCP-Raymond-van-Velthoven