Nieuws

“Quote”

BCP-school-16

Start BCP-schooljaar 2021-2022

Inmiddels is de zomervakantie in alle regio’s voorbij en zijn de lessen weer begonnen. We hopen dat iedereen heeft genoten van de vrije weken om nu weer vol energie aan de slag is gegaan. De afgelopen 2 schooljaren hebben scholen de nodige puzzels gehad i.v.m. Covid 19. Nu lijkt het anders, de omstandigheden zijn verbeterd en kijken we weer vooruit naar een mooi schooljaar.

Het Consortium heeft ook een productief jaar achter de rug en 2021-2022 kondigt zich aan boordevol uitdagingen. We blijven ons ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we goed, inspirerend en eigentijds onderwijs bieden aan onze leerlingen. Dat betekent dat we flexibele standvastigheid nodig hebben om koers te houden. Het Consortium wil zich ook meer gaan onderscheiden door intensievere samenwerking tussen BCP-scholen en bedrijfsleven. Daarmee vervullen we een essentiële rol in de verbinding tussen innovatie en onderwijs. Met nieuwsgierigheid, samenwerking en enthousiasme bereiken we deze doelen.

Namens het bestuur wensen wij docenten, leerlingen en alle sympathisanten van BCP een goed, mooi en gezond schooljaar toe. Laat je je vooral verleiden en inspireren!

BCP-Slider-1